Japp!

Nu ska jag sova ledsen som jag är, men imorgon är det en ny dag! Jag ska leva varje kommande dag som den bästa dagen i mitt liv och uppskatta alla runt omkring mig!

Ha en skön natt, puss<3

Slut på tårar

Nu kommer paniken,, Jag kommer aldrig mer träffa henne!!! Aldrig mer =(=(=(

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta! <3

image26

Sånt är livet!

Det var ett tag sedan jag bloggade, det kan bero på en massa. Main reason enligt mig, är att jag har blivit mer eller mindre spelnörd. Precis som hela min klass. Allt vi gör på rastenar är att spela med våra bärbara som vi har fått. Det är knappast positivt. Men vad ska man annars göra i ett så litet gymnasium. ( När jag säger litet då menar jag litet )
Hur som helst, jag ska sluta spela dels för betygens skull och dels för en hel del annat som jag inte orkar rabbla upp.

Idag fick jag höra en hemsk nyhet, telefonen ringde och det var mamma som ringde. Min mormor hade dött igår natt! Natten som jag skrattade till tårar samtidigt . Jag orkar inte, palla att livet ska vara så jävla konstigt, helt oväntat så går en som står dig så nära bort. Fast sådant är livet, underligt. Döden är något vi alla fruktar, vi vet att det en dag kommer och tar slut på våra liv, fast ändå är det oväntat varje gång. Tanken att jag en dag pratade, lekte, åt, skrattade ocg grät med någon som nu är borta, är väldigt hemskt. Jag vill därför påmina Dig att älska och hålla hårt om dem Du gillar så länge dem finns.
Kommer sakna henne <333 =)

Nu ska jag ut, pussaar och kramar <3


Förlåt

Har inte skrivit på länge kommer inte förklara mig. Nu fick jag plötsligt lust att lägga en av mina favorit
låt, som jag har gillat väldigt länge och är bästa låten att sova, tänka, dagdrömma med.

Alla hans låtar är superb <3

 

* Blunda och lyssna på musiken, njut!
Visst var den bra?
Ha en superduper natt, ska fortsätta med min språkhistoria som jag knappt börjat med!
Pussar å kramar !

Suger ju!

jag har haft radion på nu i 2 timmar, lyssnar på NRJ. Måste bara säga gud vad man tröttnar på den stationen. De spelar samma låt ( apologize) efter 5 min. Hallå? De verkligen sönderspelar alla låtar! Lite tråkigt eftersom NRJ är ju bra när det gäller uppdateringar av låtar men de kanske inte ska göra upprepa det allt för mycket!  

Aja borde sova nu  ska vakna shit tidigt imorgon! =(
pusss och godnatt!! <3


Vill inte...

Idag har jag inte bloggat en enda gång, har inte varit hemma sen tio på morgonen. Har så himla ont i ryggen pga den dåliga kroppsställningen jag har när jag pluggar. Hur kan man vara så dum att man låter två viktiga inlämningsuppgifter och en läxa kvar till sista dagen. =( Som tur, är jag klar med båda och har  endast franska glosorna kvar. Usch =( Men innan det måste jag ta min superduper äckliga host medecin. Som smakar bajs. ( De två ggr jag har tagit den har varit hemska, mitt aniskte krymper ihop till en konstig och ful grimas som jag ej kan rå för =P och jag ryser så att varje hårstrå på kroppen reser sig.) Jag måste verkligen börja ta den nu, min hals blir knappast bättre av sig själv den har t o m blivit sämre =(. Hehehe jag besökte läkaren på höstlovet köpte medecinen en vecka efter ( väldigt lat, jag vet ) och börjar ta den på riktigt, NU! AHHH blir nästan arg på mig själv!!

men aja sov gott och dröm sött
puss o kram ! =)

Nej tack!

Någonstans i USA skulle man inviga ngt som jag inte riktigt kommer ihåg men det hade med toaletter att göra. Så då bjöd på glass som jaa.. såg väldigt tilltalande ut. Visst ser det gott ut ? Jag skulle tacka nej till en sån!
En rolig ide dock,
image25

Fy.

Kände för att gå på en ganska lång promenad med hunden, det är sjukt kallt ute fingrarna är fortfarande kalla. Här hemma är det så skönt och varmt att man glömmer kylan ute. När jag o dino promenerade såg jag en fullis som knappt kunde stå på sina ben han vinglade, mumlade något som jag inte förstod och snubblade flera gånger. Han kom upp på ben igen, och gick till grillen som ligger precis brevid och ryckte på dörren. Det var ju låst så han kom ju inte in. Dino kollade jätte roligt på fullisen han följde honom med blicken och kunde se att det var något konstigt med gubben och skulle snart börja skälla så jag drog honom snabbt därifrån. Jag har har aldrig tyckt att fullisar är farliga och har aldrig varit rädd för de heller, istället har jag alltid känt medlidnad för de stackars svaga personerna som ser livet som en värld där bara alkohol existerar. Varje gång jag ser en alkis så tänker jag ( kanske låter sjukt=P) hur han som precis gick förbi mig med en öl i handen skulle se ut om han var en läkare, advokat, chef
osv. istället för alkis.

Det här blev då fredagens sista inlägg, ha en superduper natt
kram =)

Slö dag

Idag var jag hemma från skolan, anledningen är att smarta jag skulle ställa om väckarklockan eftersom vi inte hade någon matte på morgonen. Då fick vi börja när svenskan började alltså tio i tio( och där har vi anledningen! ). Ni vet hur trött jag var efter en hel del vandring på stan med Therese, så när jag tänkte 10 i 10 var det precis så min hjärna såg det (och inte 09:50 ) och därför lade jag klockan på 9:00. Så på morgonen när klockan ringde och jag var bra utvilad slår det mig att tåget åker om 12 min. Jag skulle aldrig hinna!! Det tar cirka 25min till odenplan, 15min rasta hunden, minst 5 min till frukost och 5min till tbanan, jaaa.. då kunde jag lika gärna stanna hemma från en lektion. Fram tills nu har inte gjort så mycket mer än latat mig framför tvn och sätt en fransk film men nu ska jag laga mat
(hoppas maten blir ätbart).

Skriver lite senare pusss!!!


image23

Jobbigaste köpet någonsin!!

Hej

Som jag tidigare sa skulle jag o Therese dra in till stan för att köpa en speciell jacka som jag var ute efter. Vi letade och letade det var verkligen jätte jobbigt men inte jobbigare än själva köpet. När vi äntligen hade hittat jackan i rätt färg samt storlek och skulle äntligen betala, så kommer det absolut jobbigaste. Mitt SEB kort vägrar att fungera, kvinnan som jobbade där sa att jag skulle ta ut pengar i bankomaten i pressbyrån, fast de hade ställt undan maskinen och då kom jag på att jag kunde visst dra kortet i affären eftersom kortet hade kod. Så vi går tillbaka, och provar, nej det var visst inte det som var problemet. Kvinnan sa lite smått irriterat gå till bankomaten i gallerian (vi fick bara 5 min på oss sa hon). Vi begav oss mot gallerian och till min stora förvåning vägrar kortet att fungera, så då ringer jag min kära syster för att be henne överföra pengar till mitt Nordea kort istället. Så då gick vi tillbaka till affären för att nu var vi verkligen hundra på att det skulle fungera, men, det fungerade inte, igen! Så då sa vi att vi skulle gå runt i affären ytligare några minuter bara för att fördriva tiden, men efter ett par minuter provade jag en gång till, (trumvirvel) ej medges! Helt sjukt. Kvinnan började bli väldigt irriterad på mig (vilket jag förstår), det var ju inte direkt mitt fel, jag kunde inte rå för att korten inte fungerade! Jag blev sur och sa att hon kunde lämna tillbaka Och det gjorde hon mera än gärna. Vi var på väg hem då Therese sa att jag skulle prova kortet i en automat en sista gång. Jag hade gett upp hoppet men gissa vad, jag fick pengar!!!! Jag blev helt häpen. Samtidigt som jag skämdes för att gå tillbaka hon som jobbade där skulle tro att jag hade allvarliga problem. Men samlade lite mod lovade mig själv att aldrig gå tillbaka tillaffären efter detta köp. Som tur var det en annan tjej som stod bakom kassan, fast vi stötte på kvinnan, säkert chockad över att det slutligen gick bra! Hoppas att det var värt besväret! Tack Therese för det tålamod du har! =P Jag ska aldrig mer handla med kort!

Nu ska jag gå och sova eller kanske se på nån film innan jag lägger mig, Go´natt allihop!! 
puss


Torsdagar är härliga dagar

Bästa skoldagen hittills... Jag hade franska i en timme sedan slutar jag ingen svenska eller samhälle vilket är väldigt nice!! =) Något som var mindre nice var att jag försov mig imorse hade bara 10 minuter på mig att lämna huset. =( Men till min stora förvåning kom jag tidigare än vanligt! Nu väntar jag bara på att klockan ska bli över 11 då elevkortet börjar fungera sedan ska jag och Therese till stan för att jag letar efter en vinterjacka.

Ha en trevlig torsdag =)
pusselipuss!!

Godnatt

Nu ska jag ut med min hund på en kort promenad. Sedan ska jag mätta magen med pannkakor =).
Detta blir då kvällens sista inlägg, så ha en trevlig kväll <3
kram (=


image20

DAGENS FAVORIT

Den här klippen hittade jag precis på youtube den är så himla rolig, ni måste se den till slutet, för det är då den roliga delen kommer!! =) ( se till att ha ljudet på annars är det meninglöst)

Vad tycker du?

Jag är så himla trött jag vet inte vad jag ska göra förmodligen ta en kopp kaffe och mysa framför tv en stund innan jag sätter mig vid datorn igen för att göra klart det sista som är kvar.

Innan dess vill jag veta vad Du tycker om centerpartiets förslag;  "Center vill också införa en skattereduktion till privatpersoner som köper miljöbil med 10 000 kr."  ( för att värna om miljön)

hur kan man komma på med något så galet. Det finns en hel del argument kring just detta. Men kort säger jag, det skulle aldrig fungera dels för att människor skadar miljön på hundra andra sätt och dels för att samhället kommer aldrig klara av att ge så mkt pengar. 

vad tycker du?

FRÅGA

Hör man musik på min profil, jag hör fast när andra är inne så hör inte dem? =S
skumt!


ETT GOTT SKRATT

Kolla in denna klipp, är hon frisk? Många säger att detta är ett skämt men det tror inte jag!!

Onsdagar är flumiga dagar

Hej
Just nu ska jag o Therese göra historian men, ja ni ser, de går ingen bra. Jag vill helst sitta hemma framför tvn med choklad och te
image27 image31

 skriver mer när jag är hemma just nu är det riskabelt eftersom min stränga lärare kan komma på mig. Då verken jag har boken eller frågorna framför mig. =)

 ha en trevlig fortsatt dag
 puss!!

Måndagar är tråkiga dagar!

Halluuu

Idag fick vi en ny franska lärare för att den innan tog beslutet att säga upp sig för gott. Hon får faktiskt skylla sig själv, hennes lektioner var värdelösa. Hon lät oss gå en halv timme tidigare från en en timmes lektion. Hon var helt enkelt dålig på att lära ut franska, hon kanske hittar ett yrke som passar henne bättre än vad det här gjorde, hoppas jag. Den nya franska läraren är precis allt den andra inte var. Nu är det dags att göra läxorna på riktigt. Hur många läser franska ? =) Det är verkligen ett underligt språk!

På svenskan skulle vi på studiebesök i KB (kungliga biblioteket) innan gick jag o Therese in på Zara som låg vädigt nära. Jag älskar Zara för deras hög klackade skor. (Jag har inte nämnt att jag är besatt i skor) Väl inne i affären får jag syn på ett par ursnygga pumps oh..... sjukt snygga har ingen bild på den men gud vad den var snygg sen såg jag ett par till som var precis lika snygga dock var prisen på dessa underbara skor alldeles för höga för min plonka just nu. Dessutom kommer dem inte komma till någon användning vid detta årstid.

By the way den här bloggen kommert att handla en hel del om min passion, nämligen skor!
Ha det så bra så länge
Au revoir!

Snoriga ungar

Heeej hopp...
Har precis kommit hem från träningen. Ni kanske inte vet men jag är tränare för små barn i simning. Det är ganska kul tråkigt vissa dagar. Skulle kunna vara tränare i alla årstider förutom höst. De är så snoriga jämt. Idag blev mycket ryggsim i båda passen. Jag var fullt koncentrerad ända fram till då min mage kurra.
Måste bara säga att man kan verkligen se hur snabbt barn utvecklas man blir lite chockad när man ser hur bra de kan simsättet redan nästa pass.

Innan jag blev tränare i simnning var jag själv en simmare jag brukade tävlingsimma och så, men jag lade av för nåt år sedan, då jag kände att det blev för mycket. Så när jag och många andra erbjöds om att bli tränare var jag väldigt osäker. Jag har ju inte gillat barn så värst mcyket. Men nu är det inte alls så farligt dem är t o m gulliga och man får en bra känsla när dem lyder ( speciellt de som är busiga/kaxiga). De har en slags tillit till en. =)

Ska gå torka håret puuuss!!

Farsdag


Idag är det en speciell dag, det är nämlingen fars dag!
Därför måste jag även passa på och gratta honom och andra pappor =). Men speciellt min pappa, älskar dig pappa du är världens bästa pappa! <3

1408

Igår natt såg jag filmen 1408. Hade hört att den skulle vara jätte läskig, men jag tyckte inte det. Filmen var komplicerad som Sjätte sinnet, meningsfull som Saw och läskig som the ring.
Det var lite svårt att hänga med hans drömmar och inlevelser =S ( de som har sett filmen förstår vad jag menar).
De som känner mig vet att jag är väldigt svår skrämd i skräckisar, men den här filmen lyckades faktiskt skrämma mig några få gånger speciellt när han såg det ruttna liket som följde efter honom. Usch vad ful han var.
Jag rekommenderar filmen halvt för att den blev lite långtråkig.

puss.

sant

"Det är möjligheten att förverkliga en dröm som gör livet spännande..."
ur boken alkemisten.

Det här blev då dagens sista inlägg, då jag måste sitta o läsa klart boken (skolarbete).



GO´NATT ...

image18

Favoriten

image16



Jag älskar pringles, sitter just nu och mumsar i mig en massa, vill hellre ha den i mitten, min favorit.
Men det är aldrig fel med smokey bacon heller.
sen är det bara back to study! =(

Önskar er en trevlig kväll!
kraam

TIPS?


Jag har sjukt mycket läxor och hemuppgifter som måste göras men jag kommer inte igång. Nackdelen är att jag måste sitta vid bärbara datorn eftersom allt som ska göras görs med datorn. Varje gång jag försöker koncentrera mig kommer jag på någoting som distraherar mig (som t ex nu en pytteliten flugga sitter på min skärm och hoppar upp o ner) Jag kanske inte borde lyssna på NRJ heller. =S

Har ni tips på hur man pluggar effektivit och koncentrerad?

Kraam

NYA SKOR

image11image12
Bilder på skorna som jag i ett tidigare inlägg sa att jag skulle köpa! =)
visst är dem fina?

pusss

NUTTE

image10

Nu ska vi på en hundpromenad.


MUSIK

Finally, MUSIC!!
Dagens musik är apologize som ni hör. Den är sjukt bra och har fortfarande inte tröttnat på den, än. 
Jag kan inte föreställa mig hur tråkig världen skulle vara utan musik!
Musik är aldrig fel.

Pusss


NY DAG NYA UPPLEVELSER!

God förmiddag kära läsare =)

Dåså nu vet jag vad min blogg ska handla om, mode, musik, my stuff (intressen), kändisnytt och dagens nytt.
Tack för tipsen,

Jag tror inte någon ifrån stockholm har missat snön vid det här laget, hade längtat till snön, snart ska jag till centrum och köpa ett par jätte snygga boots som jag kan lägga in bilder på lite senare. Jag måste köpa en vinterjacka, fast vet inte riktig vilken. Har haft tankarna på en boomerang, vad tycker ni?

Nu ska jag gå och äta mat <3 ,
 puss


FRÅGA

Okej det här är mitt absolut sista inlägg för dagen
Har bara en fråga, vad ska man skriva i en blogg egentligen (förutom mina egna upplevelser) , vad tycker ni bloggläsare att läsa om?

Ha en fortsatt skön kväll/natt
Pussar


STOLT

Känner mig väldigt stolt har 100 unika besökare redan första dagen! =)
Det här lär vara mitt sista inlägg för dagen pussss så länge!!

CAVALLI MÅSTE VARA ETT SKÄMT!

HERREGUD!, Låt oss inte nämna hur människor förvandlades till djur när kläderna hade premiär i affärerna men hahaha var på hm hemsida alla cavalli plaggen var slutsålda!!!! Igår var det nämlingen många personer som satt beredda till klockslaget 22:00 eller tidigare, vet inte exakt hahaha tycker det är lite komisk personerna som befann sig i affärerna måste seriöst skämmas över sitt beteende hahaha =P
Visst kläderna är fina men de är fortfarande hm plagg fast Cavalli/hm märkt för att snubben ska få extra cash i fickan!!
En sak till, luras inte in i massa akutioner på blocket eller tradera för dessa plagg kommer i fler exemplarer i butikerna sådeså! =)

MÄNNISKAN BÄSTA VÄN

image9

ÄLSKAR DEN HÄR SÖTA VARELSEN, =)
Inte undra på varför rasen kallas för papillon (fjäril), checka öronen!

GRAVID KÄNDISAR

Måste bara säga att alla kändisar verkar tro att graviditet är en slags trend.! Det är så himla många kändisar som är gravida just nu, och om det nu är en trend så är det Nicole riccie som visar upp det bäst! Hon borde vara gravid hela året om för det är då hon ser frisk ut. Nu har man också fått veta att Angelina Jolie är gravid igen, seriöst Pitt och Jolie kan bilda ett dagis. Dock tycker jag att det är så himla gulligt att dem har adopterat.



image6 

FACEBOOK

Hur många här har facebook och vad tycker ni om det?
Skriv ja om du har, nej om du inte har.


image5

FREDAG ÄR SKÖNA DAGAR

Idag var det en väldigt soft dag, vi hade ingen skola så helgen har redan börjat för min del! ;)  Jag vaknade runt halv 10 för att åka till odenplan och träffa Therese för att luncha i den nya indiska resturangen vilket by the way, var en succé =). Måste dock tillägga att rätten jag tog var vääääldig stark. Mätta och nöjda begav vi oss mot PF. Där vi var med på pilates. Det ser väldigt oansträngade ut, men det det var jätte jobbigt och tuft. I omklädningsrummet hände det lite märkliga saker jag ska nog inte gå in i det hela "sätt er inte på soffan chefen kommer" historian nu, men måste bara säga att den kvinnan hade allvarliga problem. Mitt framför näsan på mig slänger hon mina strumpor i papperskorgen, jävla tönt! =P Nu ska jag tappa upp ett varmt bad sen ska jag förmodligen börja läsa alkemisten, måste vara klar innan torsdag iaf. Någon som har läst den?
Ha en trevlig fortsatt dag för det ska jag ha.!

P.S

Tänk att ha en sån här dusch! Rush till dusch varje dag =)

hur många visste att..

Vincent är Roger Pontares son lite old news men men... (=  Jag måste också tillägga att den grabben är riktig skön, han vet vad han gör och han gör det bra!


Pappa Roger     Sonen Vincent ( hittar ingen bättre bild)

Ser ni likheter? För det gör inte jag!

TRÖTT PÅ CAVALLI ??

Okej, H&M har samarbetat med Cavalli nu i höst/vinter,men folk gör en så stor grej av det hela. Hans kläder som säljs nu i affärerna är ändå inte lika bra som hans egen kollektion. Hört en massa att det blev bråk i affär om vem som tog plagget först osv. Säger bara ORKA! skulle inte för fem öre ställa mig i kön in till affären, NOWAY! =)


NYBÖRJARE

Nu har jag ska jag bli en bloggare kommer att skriva lite om allt och alla. =) Jag har faktiskt fixat bloggens design.
Otroligt nog kommer jag ihåg html koder o allt det där. Sist jag sysslade med sånt var typ för fem år sen då jag höll på mycket med Playahead (hehe). Bloggen bara längtar till sitt första inlägg, vad tycker ni, kommentera?
 

RSS 2.0