Äntligen!

jag orkade göra en pytte liten ändring i bloggen, bara tills vidare. Då den riktiga designen ska göras =). Men det var inte helt fel med flowerpower tema heller, känner jag.


Nu ska jag inget annat göra än slappa framför TV:n med en påse chips och colacola. Ha en riktig skön kväll.
LATER!!

Ansiktslyft..

Det behöver min blogg, ska fräscha upp den nu när vi är påväg mot vår och sommar =) Den är "so last year" haha, ne skämta men tråkig är vad den är!

ZUZU är förresten min motsvarighet till XOXO. Hope you dont mind!

No kidding!

Idag hade jag tandläkartid och det var helt OK!

Jag och min tandläkare är som bästisar nu =P. Det känns som om jag är där hela tiden, JA HELA TIDEN! Hon gör sitt jobb samtidigt som jag sitter duktigt på rumpan i den absolut skönaste stolen någonsin. Vi snackar om plugget för min del och jobbet för hennes del.Men det var riktigt skönt att slippa få sprutor o så, jag trodde verkligen att hon skulle bli besviken när hon såg mina tänder. Men nepp, allt godis och sötsaker o läsk som jag har proppat i mig hade inte kostat mig sprutor andra läskigheter som görs vid lagning av tand eller tänder i mitt fall. Men nu har jag lovat henne att ta hand om mina tänder. "Jag vill inte se fler hål va" jorå tandis det lär du göra, snaaaart. Tänkte jag. ^^


image49

May I have this one too?

Jag har återigen fastnat för Laredoute´s kläder/skor.
Denna tunikan är jag helt jävla kär i. Undrar om Zara inte har en liknande =/ hm....



Ska skriva min engelska bajskorvs skit uppsats så LATER!
ZUZU

har alltid trott...

Jag har alltid gått runt och trott att februari månad endast bestod av 28 dagar? Ojojoj hur fel man kan ha!



Den här tjejen har varit aktuell på sistone, vem är hon? Såg henne på Oscar galan och hon höll på snubbla, det tyckte jag var skit roligt . Hon är ju väldigt tillgjord ser man, lite fake skulle jag vilja säga. typ " hej titta på mig, visst är jag sööööt blink blink"

Hmm..?


Tjenis, vad görs en onsdagkväll som denna? FAN OMG, ONSDAG = TOPMODEL, måste se den, fan hur kunde jag glömma har ju missat mer än hälften nu =(!! Första och sista inlägget för dagen antar jag.

Jag funderar lite smått på dem här sandalerna, de kanske inte är så fina just så men med ett par bruna ben och shorts så kan det blir as snyggt, eller vad tycks? Kostar 419 kr från laredoute. Är den ens värd fyra hundralappar? =/ Får väl fundera lite till, ( just därför hatar jag internetaffärer, vill ju prova dem först) En annan sak som håller mig en aning tillbaka är den att jag ett par liknande, okej inte så lika men ungefär, de är från Banana republic kan visa dem i nästa inlägg om jag pallar mig till datorn.

Fan top model är slut!!

Måste fortsätta leta



Hej hopp!!
En dag som denna får mig att längta till sommarn , bad, glass och en ny bikini! =D 
Och just en liknade som den nedan, är jag på jakt efter, men hittar inga alls. =(



image45
(kanske inte världens märkvärdigaste bikini, men jag vill ha en liknande speciellt överdelen)

Min tur snart!

Snart blir det min tur att se KISS, längtar starkt!
HAHAHA kan inte sluta skratta, slutet är höjpunkten, kolla själv!





Nu ska jag gå lägga mig, Godnatt allihop!



Energikick

Dagens låtar ( hehe, skulle snarare vilja säga månadens låtar)
Guns and Roses - Paradise City och Snoop dog - sensual seduction


Nu måste jag chilla iväg har några äranden sedan måste jag dra till simhallen och vara där i hela sex timmar! Ser inte framemot detta.

LATER!

Plattång?

Nu orkar jag inte ha håret uppsatt i en ful, tjock samt slarvig knut. Nu ska jag köpa en plattång! Jag vill helst köpa en GAMA som jag hade innan och inte har längre, för att syrran tog med sig den till Frankrike (där hon för tillfället bor). Jag vill inte lägga ut mkt pengar på den, finns tydligen bra plattång runt 200-300kr har jag hört. Jag har tittat på en Babyliss och en okänd från Clas Olhson, och nu återstår ett val, Så någon som har en babyliss som kan rekommendera den?

 Den här är alldeles för söt =)
Ha en super dag!

Oh nej

Heeej!!
Vad har ni för er denna dag? Jag har precis vaknat och haft en såndär riktigt sjuk dröm som man helst vill slippa. Men jag vaknade av att min mamma samtalade jättehögt med nån bekant i tyskland, och då skriker man riktigt högt för att höras, enligt henne!  Hahah nu tjyvlyssna jag lite på hennes andra telefonsamal, och gissa vad, hon ska träffa sin kompis som har en dotter lika gammal som jag, nu har hon bestämt (utan att fråga mig =@) att vi allihop ska träffas på onsdag.  Tänk om jag inte vill följa med eller om jag redan har planer för den dagen?. Men nepp, här har man inga valmöjligheter inte!

Jag känner att min blogg kommer att bli väldigt aktiv den här veckan. 


Vems idee var det att återskapa Marilyn Monroe bilderna, FYFAN säger jag bara!!
Lindsay Lohan är ful som stryk på dessa bilderna och hon ska fanimig inte jämföras med Marilyn Monroe. (Jag har  dock inget emot Lindsay och har alltid tyckt att hon har varit snygg i vanliga fall men inte så här, tyvärr)

image41
 
image43



Sugen som fan



Det skulle inte sitta helt fel med Pringles och ett stort glas CocaCola framför TV:n!.


image40

KISS

Hej Hopp!!


Nu har jag varit allt för lat. Men updates har jag iaf, Jag kan börja med att säga att det är nu fixat och klart det blev femton kissbiljetter. Som många redan vet ska KISS komma till Sverige nu i maj. Biljett utsläppningen var i fredags klockan nio. Vi trodde seriöst att vi inte skulle få en enda, men vi lyckades köpa femton st. Vi vart helt hysteriska och hyperglada efteråt.
 
Så igår var Sara och hämta 15 kissbiljetter varav fem är våran och resten ska vår snälla lärare köpa ( förmodligen sälja på blocket).  Varför vi köpte 15 biljetter är en annan historia. Men vi skulle ha fem och de tio var egentligen inte menat att köpa. Hur som helst Det ska bli skitkul att se KISS LIVE, ser framemot det, verkligen!!  Hoppas de spelar Heavens on fire då blir jag riktigt glad.



Okej vad är härligare än sportlov? eller lov över huvud taget. Så himla skönt! Men ganska tråkigt att påsklovet är två/tre veckor efter. Känns alldeles för tätt intill varandra.
JUSTE! Nu har jag även fått en bärbar igen, som ni kanske kommer ihåg blev min skoldator snodd. Nu fick vi  ganska finfula datorer vid namn ASUS, seriöst? Jag har aldrig hört talas om dem. Låter ju fan som ANUS hahaha. Nej men den är ganska bra, lite besviken på att 100% batteri motsvarar 90min. Då det betyder att jag måst ha laddaren i hela tiden!
Jag måste tillägga att denna s k vintern har varit den bästa genom åren. Hoppas att det alltid kommer att vara så snöfri som iår. Nu ska jag chilla iväg en stund, Haha ska jag vara töntig o säga XOXO?

Jepp kalla mig för tönt =D vi hörs,
XOXO

RSS 2.0