Det blev en..

Olympus! fast i silver och inte röd som den nedan. Den är så himla grym. Speciellt paroraman. Kameran var inte så dyr, med 2 års försäkring och memorycard gick den upp till 3000kr. Jag rekommenderar den starkt, om ni ska köpa en kamera. Anledningen till att jag inte köpte SONY var dels för att  jag hörde lite dåligt om den, att den var lite seg när den tog bilder och på så sätt förstörde många bilder.  Och dels för att Olympus har ju tillverkat fler kameror än SONY och på sätt är mer erfarna.   Annars hade det blivit en Rosa sådan :)

Ha en trevlig dag! :)

Vilken ska jag köpa?

Jepp, precis som jag hade anat. En trasig kamera tillbaka. Jag ska aldrig låna ut något till min bror. Han är sämst på att ta hand om saker, speciellt om det inte är hans. Jag försökte att vara generös ocg låna ut min kamera fastän han förstört tio andra saker som tillhörde mig. Allt från cykel, mobil, mp3, dator, mp3 igen, YOU NAME IT. Det kanske låter som om jag har en lillebrorsa. Men nej han är ÄLDRE! Tre år också! Inte en förlåtelse får man heller. Han brukar alltid säga samma gamla vanliga mening " det var inte mitt fel, du låna ut den trasig" 

JAJA! nu ska jag iaf, köpa en ny eller jag ska välja och hans ska pejja =)  Då har jag valt en som jag tror passar mig mer en den andra. Men är så himla osäker på om jag ska ha en rosa eller svart SONY? Eller den andra som är Olympus! Någon som vet vilken som är bättre eller har en?

                               Eller                                       

JÄVLA IDIOTER!

Jag är så arg, sur och ledsen. I skolan kände jag inget men nu inser jag att aldrig mer kommer jag se min röda smutsiga bärbara dell! :( Nu undrar ni säker vad som hänt.

Tre idioter passade på att sno elva datorer när nästan hela skolan var på lunch. Min skola är så liten att det bara finns en korridor. Och när vi har lunch då drar alla på lunch! Så ingen är i skolan inte ens rektorn! Så dessa coola grabbarna som av någon anledning visste portkoden tog med sig 11 datorer när ingen var där. Okej det var några där som senare kom att bli vittnen,( inte för att det gör någon skillnad, vi kommer aldrig få tillbaka dem ändå!)  Så idiotjävlarna gick in i vårt klassrum som hade stått öppet och snodde elva datorer av alla 20 som fanns i klassrummet. En av datorerna skulle självklart vara min!
Jag som aldrig lämnar kvar min datorn i klassrummet.=( Men inget att deppa för, mitt fel, för att jag ( och de andra 10)  var "oförsiktiga". Någonstans måste det ju ändå vara lärarens fel eftersom han är den som lämnar klassrummet först, ska det inte vara tvärtom? Han ska väl se till att klassen ska vara låst? Eller rektorn som inte bytte portkoden förens efter incidenten!

Men men sånt är livet, om försäkringen känner lite medlidnad så blir det en självrisk på en tusenlapp annars handlar det om fyra- fem siffriga summor =(. Och som "tröst", sade rektorn att vi skulle få sämre datorer. Ibland hatar jag friskolor! Jag hade så mycket på datorn som jag inte vill någon främling ska se!! Och som ni kanske har listat ut så använder vi datorn när vi antecknar och skriver hemexamen eller när läraren pratar skit så spelar man spel på facebook! 

Ha en bra dag! =)

Äntligen, pumpsen är här!

Mitt paket kom idag och så fort klockan slog fem gick jag och hämtade det. ( Jag har beställt ett par pumps och pyjamas)

DE ÄR SKITSNYGGA! (skorna då)

Jag var bara lite nervös att dem inte skulle passa man vet ju inte med storlekarna och så. Men de passar jättebra dock glappar dem lite men hellre det än att inte ens få in fötterna. Så nu ska jag köpa hälgrepp sen är det perfa! Och tur att jag inte lyssnade på kommentarerna som sade att man skulle köpa en 37a ifall man hade 38 i storlek, bara bullshit! Men nöjd är jag som fan =) Det finns en bild på pumpsen i ett ellet två inlägg nedan. Hur som helst hur har din dag varit? =)

Ha det bra!

Britney Spears

Gud vad jag har tröttnat på all nyhet som börjar med Britney. Hon är så omtalad, varje jävla sajt man besöker står det ngt om henne. " Britney gjorde så britney gjorde si britney lallaa...
Jag tycker att vi ska låta henne vara, hon har gjort sitt. Om jag var britney så skulle jag defintivt dra därifrån till ett öde land minst ett eller två år. Både bra för henne och för oss andra som vill läsa vettiga nyheter. Man glömmer nästan varför och hur hon blev känd när det endast står en massa annat om henne som dessutom tillhör hennes privatliv. Kvinnan är ju lite småknäpp och är ingen bra förebild för de resterade fansen. Numera är hon bara känd för sina skandaler och inte den efterlängtade comebacken som alla längtade till. Comebacken var ju bara ngt som hände vid sidan om det mer intressantare sakerna om britney. Tex. om hon förlorade sina söner, om hon gick på droger osv. Hennes toalettbesök på någon mack var mer intressant. Hennes liv vill man knappast leva trots pengarna, iaf inte jag.

Det är så synd egentligen, för hennes låtar är ju bra även dem nya. Om hon någon dag lyckas stå på egna ben, (stadigt) så lyckas hon aldrig bli som den gamla brit brit. Hennes karriär är mer eller mindre över. Med dagarna som går blir hon gamlare och då tar hollywoods yngre genartioner över. Så är det med alla andra kändisar i den åldern också, så brit brit slösar sin tid, och vad brukar man säga att tid är? Pengar så klart! När de yngre generationerna tar över då blir de lite äldre ointressanta. Och ja ni kan ju gissa resten.


image28image29
Vart tog den riktiga Spears vägen? Och här är ___________ spears

Vad tycker du om Britney Spears?

MY MY MY

Innan jag lägger mig; Jag satte på radion och då gick MYMYMY med armand van helden. Första gången jag hörde den var två år sedan men låter lika bra än idag! jag älskar den låten så himla mkt.
så här mkt.<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Ja, ni förstår !!

För er som inte hört den här har ni den ( Faktiskt första ggn jag ser videon, och ja..., man kan inte förvänta sig mycket av DANCE vidoes)


Tips?

Jag kommer INTE att kunna vakna imorgon. Om jag inte är i skolan imorgon bitti då är jag antagligen kvar i min varma sköna säng pga. den sömnlösa natten! Hela lovet har jag haft väldigt svårt för att somna. Jag har lagt mig vid 12 med somnat 2,3 vaknat vid 4 somnat om igen osv. Men i gengäld har jag kunnat sova till 12, på förmiddagen. Men imorgon, då är det annorlunda, för då ska jag vakna tio i sju. Hehe. Det är just sånt som gör att jag ibland kan hata skolan oehört mycket! Men det ska också bli kul att träffa klasskamraterna igen, hälften har man ju redan träffat på lovet. En annan sak som också kommer vara minst lika roligt är att vi ska få tillbaka elevkortet! Mat<3
Någon som har något knep eller tips om bättre sömn?

Förresten, ni har ju inte missat att det har snöat här i sverige (Sthlm) då, och även börjat försvinna lika snabbt som det föll. Då kan jag inte sluta tänka om det är slutsnöat? eller var det bara början? Jag vill ju hemskt mycket att det ska vara sommar just nu. Blir lite avis på brorsan som är i Thailand.

BTW, snart kommer mina skor, snaaaaaaaaart!!! förhoppningsvis får jag ett sms imorgon så jag kan hämta paketet!

Kanon köp

Finally! Jag har beställt ett par pumps som jag länge velat ha. Okej, inte just den här men något i den stilen. Då såg jag dem här och föll dierekt. Priset var super. Fast jag hoppas på att den ska passa. Jag har 38 och beställde ett par 37or eftersom ballerinorna jag beställde för nåt år sen var alldeles för stora. 

Det här kommer bli en utmaning för mig!

I´m back

Jag måste vara världens sämsta bloggare, men jag varnade alla innan att detta inte skulle hålla länge. Men nu är jag återigen aktiv. Sitter just nu framför tvn, en dålig fransk film är på, (dem bara bablar och bablar NON STOP!) Helt galet.

 Så mitt lov i stort sätt har sugit. Varför? Jo Jag har nämligen varit förskyld, sedan sjuk drabbad av en hemsk feber man brukar få ngn då å då. På nyår dessutom!! Det värsta som kan hända mig, hände! Men jag lät inte detta förstöra mitt lov. Visst är jag optimist? Nej jag bara skämtar =P
Men vet ni vad, jag har  faktiskt köpt en hel del vår/sommar kläder och skor! Det blir alltid så vid denna årstid. Jag får liksom vår känslor. =) Fick även ett mejl av min tränare to be. Vi ska till gotland på läger (om man nu kan kalla det för läger ) i maj dessutom! Ska sova på saken om jag ska följa med eller ej. Jag menar 7, 8 killar VS 2-3 tjejer. Eller kanske en? Får helt enkelt se! Jag ser verkligen framemot 2008, det blir ett resår för mig. =D

puss på er alla så länge!! <3

RSS 2.0