Britney Spears

Gud vad jag har tröttnat på all nyhet som börjar med Britney. Hon är så omtalad, varje jävla sajt man besöker står det ngt om henne. " Britney gjorde så britney gjorde si britney lallaa...
Jag tycker att vi ska låta henne vara, hon har gjort sitt. Om jag var britney så skulle jag defintivt dra därifrån till ett öde land minst ett eller två år. Både bra för henne och för oss andra som vill läsa vettiga nyheter. Man glömmer nästan varför och hur hon blev känd när det endast står en massa annat om henne som dessutom tillhör hennes privatliv. Kvinnan är ju lite småknäpp och är ingen bra förebild för de resterade fansen. Numera är hon bara känd för sina skandaler och inte den efterlängtade comebacken som alla längtade till. Comebacken var ju bara ngt som hände vid sidan om det mer intressantare sakerna om britney. Tex. om hon förlorade sina söner, om hon gick på droger osv. Hennes toalettbesök på någon mack var mer intressant. Hennes liv vill man knappast leva trots pengarna, iaf inte jag.

Det är så synd egentligen, för hennes låtar är ju bra även dem nya. Om hon någon dag lyckas stå på egna ben, (stadigt) så lyckas hon aldrig bli som den gamla brit brit. Hennes karriär är mer eller mindre över. Med dagarna som går blir hon gamlare och då tar hollywoods yngre genartioner över. Så är det med alla andra kändisar i den åldern också, så brit brit slösar sin tid, och vad brukar man säga att tid är? Pengar så klart! När de yngre generationerna tar över då blir de lite äldre ointressanta. Och ja ni kan ju gissa resten.


image28image29
Vart tog den riktiga Spears vägen? Och här är ___________ spears

Vad tycker du om Britney Spears?

Kommentarer
Postat av: millan

Håller med dig!

2008-01-07 @ 23:50:30
URL: http://moder.blogg.se
Postat av: millan

Håller med dig!

2008-01-07 @ 23:50:35
URL: http://moder.blogg.se
Postat av: kitty

håller med dig!

2008-01-07 @ 23:51:17
URL: http://pricksflikka.blogg.se
Postat av: W I L D

vad skönt!=)

2008-01-07 @ 23:52:33
URL: http://pishy.blogg.se
Postat av: Viktoria

Du har så rätt alltså!

2008-01-07 @ 23:55:01
URL: http://vickanp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0