Hej

Heej allihop och hej bror! (Jag vet att du läser)
Snart måste jag dra iväg har utvecklingsamtal som sagt. Och usch nej fan, jag orkar inte åka till skolan igen. Innan dess måste jag även ut med FinoDino han är lite skum idag. ( vad har du gjort med honom, A?).  Hur som helst, nu ska jag iaf. lämna datorn ifred. Och plugga en liten liten stund innan jag beger mig härifrån.  

Toodiluu!!

Godnatt Bloggo

Nu ska jag gå o lägga mig i sängen och somna om en timma har jag bestämt! Imorgon kära vänner har jag endast en lektion! =)=)=) Sen är det tack för idag slut för idag. Eller inte helt. Har utveckling samtal. Blä!

Jag har märkt att nya läsare har hittat hit, vill välkomna er =).

 
Tänkte avsluta detta inlägg med ett kiss klipp



Hihi nån dag kanske ni får se mig och S dansa till den här. Precis som Paul dansar ( det är han som skuttar omkring lite gulligt)


Men vi hörs mer imorgon CIAO BLOGGO!

manikyr

Nu har jag även fixat naglarna. Hehe resultatet blev inte det bästa men jag är ju ingen expert så jag nöjer mig så här, jag är faktiskt glad över att jag ens klara av den västra handen! =) Jag har väldigt kort stubin så mot slutet höll jag på att slänga nagellacket i väggen när det krångla.

Jag glömde berätta en "rolig" liten händelse när jag o S tränade små barnen. Vi råkade gå överstyr med babblandet. Dock, höll vi alla fyra ögonen på alla fyra barn. Och de simmade som de skulle. Men föräldrarna X X X . som vi alltså inte känner till, hade klagat lite på oss. Höömhöm.. Faktum är att deras barn tillhör inte ens gruppen vi tränar och vad de hade för roll i det hela får kvarlämnas som ett mysterium. De kunde åtminstone ha sagt det till oss och inte varit så barnsliga och tagit upp det med någon annan. Jävla barnrumpor!

CYA later hm vill ni förresten se mitt mästerverk?


IG, G, VG eller MVG?

Nu går det BTW att klicka på fotot. Nagellacket är Depend maikyr från HM  finns på andra ställen också! ;D

YEEEES

Hej hej hallå!
Hur står det till med er? Jag har precis ätit en fet kebab tallrik och det kunde inte sitta bättre. =) Förövrigt har jag varit o tränat små barnen. Det var OK. Humhum... Men när jag kom blev  jag jätteglad när jag fick veta att min kära syster ska komma i veckan, Muhaha längtar enormt men synd att hon bara stannar fyra dagar.  Men men I miss her this much________________________________________________________________!
YES YES YES YES YES YES.... jag längtar väldigt som ni märker!

Nu ska jag plugga. So long babes!
Puss

VISSTE NI?

Kommer ni ihåg filmen The Grinch?
Japp, det är Gossip Girl tjejen Taylor Momsen som spelade lilla tjejen.

image75




Ganska ballt!

Sun-day

Hej bloggen!
Idag vaknade jag jättetidigt, nämligen halv elva. Dessutom har jag hunnit städa mitt rum så nu kan jag faktiskt se mitt golv och allt bara glänser. NAJS! Nu ska jag faktiskt plugga lite näringslära har prov på tisdag. Blä. Så nu ska jag chilla iväg men puss o kram.  Kolla på klippen nedan hittade den på youtube precis.


Det roliga kommer efter 02:47 Hahahahaha his is amazing.



P.S what a beautiful day. Älskar sol!

CIAO




GODNATT SVERIGE OCH  ALLA BLOGGLÄSARE!
Sov sött!

image74

FEL LÅT

Hm jag tycker inte Perrelli eller vad fan hon heter skulle vinna, jag tyckte iaf att dem där tvillingarna skulle vinna eller BTW. Jag vet och känner på mig att Hero inte är någon vinnarlåt. Tyvärr! Average helt enkelt. Duger inte, så blääääää. Jag håller vid det jag säger så om hon "råka" vinna så säg vad ni vill, men jag är mer än säker på att hon inte vinner. Gissar på en sjunde plats.  Och hur i helvete har folk röstat egentligen? 132 till vem? Hömhöm..... Amy var ju fan bättre, om man säger så =P

Varför blir jag hungrig på nätterna,? helt jävla galet. Nej något som är mer galet är att jag svär väldigt ofta nu för tiden. Fan måste sluta upp med det.

Men nu ska jag ta o äta lite för här är man inte trött än. SO LONG. =)


P.S var det någon som lade märke till hur hon posade när fotograferna tog foton. HAHAH hon såg så rolig ut.

MUMS.

Måste bara säga.... Vad har hänt med dem gamla serierna? Desperate housewives och ugglybetty ?? TV har blivit tråkigare än någonsin. Skärpning! =P

Jag borde egentligen inte sitta framför datorn nån mer. Och den enda anledningen som får mig att faktiskt lämna datorn är goda ätbara saker. Som GLASS.
Nu råkar vi faktisk ha glass i frysen (den nedan), så nu ska jag äta den fast med Kit Kat bitar i (hoppas det blir gott). Muhaha =)=)


image73

Ha det glassigt allihop. Ses sen!

Efterlängtade köpet!

... is finally here.

Min tunika har äntligen hittat hem till sin ägarinna. Lite besviken dock, då den är för lång för att ha med byxor och för kort utan. Rena dilemmat! Okej en tunika ska egentligen inte vara så pass lång att man kan ha den utan byxor för då är det ju en kläning,=P. Men man kan ju alltid ha shorts eller kanske strumpbyxor leggings vad som helst så länge man inte blottar arslet som fjortisar gör.

Men jag slänger upp en bild ändå.




Nu ska jag gå och duscha sen plugga lite religion sedan melodifestivalen.
Puss så länge

------------------------------------------------------------------------------------------------

Glömde skriva att tunikan är från Laredoute.se =)

CIAO

GO HEATHER! hon är fan bäst även om hon är lite wierd ibland! You go girl!

image67

Nu ska jag plugga.

YES

Nu ska jag ta en paus dels för att gå ut med vovven och dels för att TOP MODEL 9 börjar snart. Och den vill jag inte missa, (har missat dem 2 senaste) hoppas verkligen att den där autiska tjejen inte åkt ut. =) Hihi synd att jag inte har godis eller chips som jag kan mumsa på medans. Nehh, Nu borde jag dra!

"there are two beautiful girls standing right in front of me but I only have one picture in my hands......" Klassikern!

image65



Have a Wonderful day.

SOMMAR

Ja ni vet ju hur duktig jag är på koncentrera mig när jag pluggar, men mitt i allt tänkte jag bara på sol, värme, glass, bad och solbränna. Usch fy jävlar, jag vill ha sommar nu, åtminstone soligare/varmare dagar. Tänk hur fräsh man ser ut när man har en fin jämn solbränna. Nepp, jag ska nog gå emot mig själv och dissa mina åsikter om hur farlig solarium är, för nu jävlar ska jag sola solarium. Fast ett problem. Jag har klaustrofobi, hömhöm kommer jag klara av känslan att vara instängd? Hoppas det. Med lite kiss i öronen, HAHAHA nej det där lät så fel. Alltså bandet KISS och inget annat! =) Ja nu har jag delat med mig mina sommarkänslor, back to work then.



image64

Pusselipuss.
S

Marabou <3 Jag = SANT

Hej hopp!!

Vad har ni för er?? Jag har precis ätit klart hela marabou chokladen med ett stort glas mjölk! Kollade även på The hills. So FAjkad till 100. Att de ens blir kända!  Som titeln säger så är jag kär i marabou choklad nästan alla smaker men främst schweizer nöt. Och minst Marabou Daim.
Nu ska jag börja plugga lite historia som jag har prov i på fredag, Yey ser ju verkligen framemot det!! NOT. Varje jävla gång jag sätter mig med boken och försöker läsa så slutar det alltid med att jag ställer den frågan "varför ska man kunna historia". Jag vet ju svaret men ändå liksom, hur tråkigt är inte det! Man vill lära sig nyheter sånt som gäller i dagens samhälle och inte 10000 års tidgare samhällen.
image63


Ja nu får jag lyfta på arslet och sätta mig någonstans långt från datorn och plugga. Oj nu börjar mina ögon svida och jag känner mig sömning. Men jag får helt enkelt igonera tanken att jag är sömning.


CIAO CIAOOOH

AJ!!

Jag har fått två feta blåsor på hälen och det gör ont! Tack vare mina nya skor. kan knappt gå men det är iaf roligt å pilla på dem. Hehe! =)
Nu ska jag sova, (FÖRSTA GGN JAG SOVER SÅ PASS TIDIGT!!) men behöver sömn om jag ska klara mig.
SOV GOTT & DRÖM SÖTT!

Så sant


HAHAH ni måste ju hålla med om att det faktiskt är så?!



ska det vara så svårt att plugga?

Jag har så mkt att göra just nu men det går bara inte. Har historia prov på fredag men men har inte börjat plugga har bara svarat på frågorna som inte ens sitter. Vill verkligen inte att det ska bli som sista provet jag skrev (plugga dagen innan).  Så jag får sitta o plugga sent på natten får väl fixa kaffe nu med en gång då!

Hehe lite klantigt att jag missade  studiebesöket på DN huset, jag skulle inte ha missat det om jag inte var/är så nojjig när det kommer till förseningar. HATAR ATT KOMMA SENT! Spec. när man är själv. Inte kul!

Idag har jag längtat till min tunika som jag beställt ( finns en bild i nåt tidigare inlägg) den kommer ju inte förens 25! BLÄÄ, aja nu ska jag fixa coffee!!!!

image62
Fan just ja!! Måste ut med hunden först!


Cya guys later!

GÅTA


Det var ett tag sen jag körde gåtleken, så nu är den tillbaka! Känner du dig taggad och tillräckligt smart är det bara börja att fundera!

  • Vad är det man alltid måste slå sönder, innan man kan använda det?
Ledtråd: Inga kanter

Sunshine

Jag hoppas verkligen att det blir lika fint väder imorgon som det var idag, och det får mer än gärna vara mindre blåsigt och mer varmt! Man blir på bra humör när man vaknar till en blå himmel =) En grå himmel blir jag iaf. deppig av och vill sova bort hela dagen.



CIAO!

Sötnosen <3


Dino behöver klippas, hans "hår" runt papillon örenen han böjat bli längre än mitt hår =P (a)

image60
image61
Hans värld måste vara sne, kolla ögonen! =P

Nya skor igen!

Idag så köpte jag ett par nya skor. Det var inte ens planerat och jag behövde inte ett par nya heller, men när jag såg dessa så kände jag ett stort behov av ett par nya skor.
På sistone, som många kanske har märkt, har tygskor blivit allt mer uppskattade, men jag kände hellre för dem här. Kanske för att jag redan har tygskor! Men anyways de ska behållas!
Vad tycks?

Köpt på wedins.

Gud får jag spola fram tiden?

Nu är det bestämt att 9-11 maj ska jag på simläger på Gotland. Har aldrig varit där förut och är nyfiken på hur det ser ut där. Hört att det är jättefint. Hoppas det! Och så hoppas jag ju självklart på att det ska vara massa sol och värme då!


I maj kommer jag vara som lyckligast för att;

1. Syster kommer hem efter de 4-5månaderna i France

2. Åker till Gotland

3. KISS konserten med Sara och Amanda <33333333333333



Varför?

Det går varken sova eller plugga, men blogga, det går! =P

Hur som helst, jag hade riktigt tråkigt så jag var inne på posh24.se och fick syn på den här bilden! Hm.. så smal skulle jag aldrig aldrig aldrig vilja vara. Hellre mullig! Kolla benen de håller nästan på att gå av. Och då kan jag självklart inte sluta tänka på varför Nicky Hilton svälter sig själv. Hon har ju nästan allt en tjej kan önska sig (kanske inte hennes kropp i dagsläget) men ändå, vad är problemet, inte tillräckligt med mat hemma?

image57

Ni måste väl hålla med mig om att hon ser allt annat än fin ut?

Dagens sista!

Tänkte lägga in sista gåtan för dagen ( inte svår alls)

Vad är det man aldrig kan se i mörkret ?

Malin gissade rätt och svaret är då LJUSET! Inte illa pinkat Malin!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag gå, detta blev då dagens sista inlägg. Men ha en super kväll och sov gott ni som ska sova =)




Riktiga sköningar =) Guns and Roses - Paradise City





CIAO CIAO!

Mitt köp

Jag har äntligen beställt tunikan på laredoute, var lite osäker på sandalerna jag tyckte de var lite för dyra. så jag köpte inte dem.  Jag har ju som sagt ett par ganska lika (iaf samma stil) redan. De är från Banana Republic tänkte lägga upp en bild på den så att ni kan se. Jag längtar till sommarn så man kan ha på sig skorna och tunikan utan att frysa arslet! Eller hur?

 


Sandalerna och tunikan är från Laredoute.se


och dessa är mina egna från BananaRepublic

HOT OR NOT

Whose HOT and whose NOT?

image53image54
cameron Diaz                                                                             Jessica Biel

GÅTA#2


Gåta #2

  • Vad är det som alltid kan gå genom en stängd dörr ?

  • Jag tror jag skapar en egen kategori just för gåtor, bra va? =)

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Nu måste jag plugga plugga plugga, har inte pluggat ett skit under lovet och jag har prov i veckan, blää!!
    Men vi ses! =)

    EX O EX O


    GÅTA

    Dags för dagens första gåta!

  • Vem tycker du är alla tiders flicka?

  • Svaret kommer så fort jag får ett rätt svar eller efter flera gissningar.
    Hm tänkte ge er en ledtråd men då blir det allt för enkelt!

    Lycka till!


    ONT

    Har precis kommit hem, var ute och sprang i Grimsta med brorsan. Jävligt jobbigt har ont i tårna, öronen och tänderna sjukt!! =S  Sprang låååångt men det var ju ganska OK trots allt.

    Ni som har sett Marie Picassos nya vidoe (vet inte riktigt vad låten heter) men håller ni inte med om att den är ganska likt Britneys video "Piece of me" Jag tyckte att den var en kopia vissa delar sättet hon rörde sig bakgrunden och stelheten. USCH FY! Jag letar förfullt efter videon så att ni kan se vad jag snackar om!

    Hasta la vista babe!


    GAAAH!

    Godmorning!

    Just nu befinner jag mig på fel plats, jag är nämligen hemma och borde vara i skolan ist. Ja det gick ju vakna å få på sig kläderna. Men sen inser jag att min mamma har råkat få med sig mitt SLkort och kupongen, och nycklar, och tusen andra viktiga saker,. Jag blev ARG. Kunde hon inte kolla fickorna och se om nåt fanns där som tillhörde mig med tanke på att det är min jacka!

    Nu ska jag äta lite, sen måste jag ut med doggen eller kanske tvärtom. Men ha det bra så länge!!

    Min hund är....

    ...världens sötaste!

    Hela huset sover förutom jag då. En tystnad som denna får mig att vilja höra dinos tassar (bara för att väcka lte liv i huset.)Och så här går det till; Jag ropar lite tyst på Dino, och han tassar försiktigt till mitt rum och sätter sig vid dörröppningen och stirrar på mig i hopp om att han ska få något. Och när han inte får något godis, går han tillbaka. Haha sjätte gången nu. Han kommer varje gång, vilken dum/duktig hund jag har. Den här lilla fjärilen har en facebook! Det tycker jag är skit skoj

    image51


    Jag fattar inte, jag vaknade halv nio på morgnen, i hopp om att bli trött vid tio på kvällen, jag T O M simmade hela 2000m det borde väl ha tröttat ut mig? Men icke, JAG ÄR PIGG SOM ALDRIG FÖR!

    OJ!


    Jag måste säga att jag blev inte lite förvånad när jag helt plötsligt fick 178 besökare? Min blogg liksom?, nej det kan ju inte stämma =P Fast det är alltid kul med nya läsare. Och jag ska absolut ha fler gåtor så håll utkik.

    Jag skrev ju tidigare att jag skulle dra till s k "jobbet", men gissa vad! Det var ingen träning, men jag hade ju träning. Så frågan var två ska jag hem eller stanna kvar? Jag valde att stanna kvar i hela tre timmar för att sedan hoppa i vattnet. Om jag hade gått hem, då skulle jag aldrig palla mig tillbaka ( tar c a tio minuter att gå, det kanske låter som om jag är jättelat, grejen är den att jag måste gå 10 min sen 10 min till simhallen sen 10 min hem igen plus de 10 min som jag redan gått, så det kändes lite fööör jobbigt) Så jag sov med några kisslåtar i öronen. Men som kompensation till de bortkastade timmarna så simmade jag extra extra hårt och långt. Mina armar var som spagettin när jag tog mig upp på land. Nu kan jag iaf. kalla sportlov för sportlov med gott samvete, kan du?.

    HASTA LA VISTA!

    CIAO

    Nu måste jag börja röra på arslet och göra lite nödvändiga stuffs innan jag drar till "jobbet" (nej asså det går inte säga jobbet, det låter fel) Jag ska iaf dra till simhallen träna små ungarna sedan träna lite själv.

    P.S kommer ha fler gåtor minst en per dag, hope you mind (=.

    LATER!

    GÅTA #2

    En annan lite mindre klurig kanske. Vem vill försöka?

    • Vad är det som kan ha många ögon utan att kunna se?
    Vem är det som kickar ass denna gång?
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Okej den här kanske t o m var svårare men svaret är iaf. POTATIS.
    Men ni hade väldigt bra svar, måste jag ändå säga!

    De som vill får försöka sig på en annan;
    • Kan sju tjocka gubbar stå under ett vanligt paraply utan att bli våta?
    Svar: Ja, om det det inte regnar!
    Och återigen hade JULIA det rätta svaret!! (=

    rätt svar

    Haha Julia är smart, Julia you really kick ass, och där har vi så klart svaret! Och nu såg jag även att Hannah hade rätt!

    - Sen slutar man leta

    GÅTA

    OK, gåtan är inte svåååår, kom igen!

    GÅTA!

    Nu har jag en gåta för er smarta därute...
    • Varför hittar man alltid det man letar efter på den sista plats man söker?

    Svaret kommer i nästa inlägg.

    Klurigt värre!

    Hola!

    Jag skrev i ett inlägg innan, att jag alltid haft för mig att februari månad bestod av 28 dagar och det stämmer ju mkt väl förutom vart fjärde år(skottår), då månaden består av 29 dagar. Hm, då kunde jag inte låta bli att tänka på dem som föddes 29 februari , hur blir det för dem? Väldigt roligt om man fyllde år vart fjärde år. Men så kan det ju knappast vara! Men hur är det då =/?

    En förklarning till vrf jag ej kan sånt är helt enkelt att vi alltid ritade och lyssnade på när läraren läste högt ur nån meningslös bok. HELA LÅGSTADIET + MELLANSTADIET! vi räknade lite matte sen var det allt!



    Time for KISS now!!


    CIAO CIAO!!

    I dont mind

    Heej!
    Vilken underbar dag, härligt väder! NOT! Fööör många klagar över det vackra vädret vi har idag. Men hellre regn än snö, regn är bra mkt bättre än snö just nu! Den är också bra för att min hund vill inte vara ute så länge. (=

    Visst är det härligt med regn, man får lust att göra lite te sitta framför datorn/tv:n och sedan skylla allt annat på det kassa vädret

    image50

    RSS 2.0