SUN-DAY?

Dags att uppdatera lite,

Dagens minus går till julgrannens jävla belysning som pajar varje jävla år!! Gud vad irriterande.
Dagens plus går till min pappa som har fixat fullgardinen, nu kan jag sova gött. =)

Idag gick jag och syrran en sväng till centrum, vi köpte julklappar till familjen =) (Det är ju så himla bra med små grannar eftersom paketerna måste vara något mindre). Så jag slipper lägga ut flera hundra lappar på klappar. ;)
I fredags, var jag helt borta i tankarna av en anledning som jag inte tänker säga för det angår inte någon annan än mig. Men det var kul att äntligen sluta skolan. Nu ska jag spela sims höhö, eller kanske tetris eller kanske leka med hunden.

Jag önskar er alla en trevlig helg, God Jul och Gott nytt år!!! =D


SUR SOM ***

Det värsta jag vet är att när man köper ngt (spec över 500kr) i mitt fall ett par skor, och efter en månad eller en vecka så är dem på rea, halva priset också!!!  Vad kan man göra då, när man redan har använt dem?
 Ibland hatar jag rean!
JÄVLA **** !!

Nu måste jag kontrollera mig själv, lugn lugn ,  andas in & ut =P

Aja en trevlig kväll till er andra, puss och kram<3

Vilket är värst?

Du ska på någon slags ceremoni
Vilket är värst?

1. Att dyka upp i kläder som är utmanande jämfört med gästerna som ser eleganta ut. Du har alltså tagit på dig en mini kjol med ett siden linne samtidigt som de andra har allt från jeans till kjol till knä. Allas ögon är på ett eller annat sätt riktade mot dig


Här är sitautionen omvänd
2. Dyka upp med ett par jeans och en färgglad t-shirt samtidigt som de andra har finbyxor osv.

Detta har då hänt, flera ggr både för mig och andra i min omgivning dock har alla tyckt att 1 är pinsam men själv tycker jag 2an! Vad tycker du?

+ & -


Så väldigt kort om min "händelserika" dag

+
Skolans väl "planerad" Lucia  med många bra samt mindre bra röster.
-
Sv lektionen, SÄMST! vi fick se på en dukomentär om Nabila ( sett den X antal ggr)
Plugg inför morgondagens matteprov!!  =(

Måste fortsätta plugga =( men uppdaterar bloggen lite senare typ innan jag ska lägga mig! =)
Puss o kram till dess

Tisdagar är bra TV dagar!

Hej hopp gummi**** !
Har precis kommit hem, idag har jag inte gjort så mkt mer än pluggat matte!!
Jag har nämligen ett sista matteprov kvar för denna termin, apropå termin, GUD, vad fort det gick jag menar nästa månad är det VT =O Första terminen på gymnas. passerat 5 kvar =)

Det hände igen! Jag missade skolan pga jag fick för mig att jag satte på snooze,( jag gjorde det fast i min dröm) så jag fortsatte att sova med ett gott samvete. Det värsta är min dröm forsatte och helt plötsligt var jag på lektionen och var med och diskuterade, jag t.o.m lunchade i min dröm. WTF?? Plötsligt ringer telefonen och då inser jag att inget av de har hänt. Jag har legat i sängen hela den tiden. Min skoldag i drömmen var 30 min och det tycker jag är ballt ;) en riktig skoldag är ju 6 timmar!!! Så när jag insåg att jag hade försovit mig ännu en gång lovade jag mig själv att aldrig snooza eller ngt liknade när klockan har ringt!

Hur som helst mina kära läsare, som ni vet är det tisdag, och på tisdagar går det två superduper bra serier. Uggly Betty samt Desperate housewives, visst är dem bra? Jag har för mi att det faktiskt är sista avsnitten på DH. (snyft)


Nu ska jag se på UB som har börjat och DH =)

Natti

Är det bara jag i hela Sverige som ogillar vintern. Jag vill ha sommar, årets sommar var sjukt kort!! =(
Say no to winter, Say hell ya to summer!!
Vill ha sol och värme, inte kyla och snö ( fast jag gillar snö). Vaarför inte en sommar med snö? Hehhehe jag är helt trött i huvudet som det märks. Har bara sovit 5 timmar i går natt och kommer nog upprepas denna kväll eller snarare natt med! Har fått en ny vana, nämligen att somna vid 02:00 någongång, då typ hela Sverige sover förutom jag! Det känns så iaf. Jag fördriver tiden och försöker samtidigt få mina ögon att tröttna så att jag kan somna så fort som möjligt. Och jag kan säga dig att det faktiskt funkar! Nu ska jag sova .....puss och kram

Dagens låt



Den här låten är så himla bra speciellt med Micheal Jackson i bakgrunden, lyssna noggrant så kommer ni höra det ;).





December??

Nu får det bli ett sent samt kort inlägg!

Det blev ingen biokväll i Kista men däremot blev det shoppning för min och jossans del=). Efter att ha gått fram och tillbaka i Kista som alla gör, bestämde vi oss för att äta. Det fick bli burger king, eftersom mc donalds suger som alla vet! =P Det var verkligen länge sedan jag träffade Beccs och jossan men det var roligt. Lite updates från olika håll. Var hemma vid nio tiden, sen blev det filmkväll med syrran har suttit framför tvn i fyra långa timmar nu. Men det får vi skylla på tv3. Antingen har de inga bra filmer/serier eller när de väl har det så har dem flera efter varandra så man knappt orkar sitta vaken!! Ta till ex. Tisdagar.. Först Uggly betty sedan Desperate Housewives och om man orkar hålla sig vaken eller sitta kvar i den stek varma sittplatsen så kan man också se på Christine, som är något mindre bra enligt mig!
Hur som helst var filmerna skitbra den sista Lean on me var inte lika bra som första. ( De skrek för mycket i filmen) Ipren någon???

Aja ska lägga mig är så trött så!
By the way det är december, första december kan du fatta det? =S

Puss på alla nattmänniskor som orkar hålla sig vakna till denna tidpunkt! =)
Go´natt

RSS 2.0