Jobbigaste köpet någonsin!!

Hej

Som jag tidigare sa skulle jag o Therese dra in till stan för att köpa en speciell jacka som jag var ute efter. Vi letade och letade det var verkligen jätte jobbigt men inte jobbigare än själva köpet. När vi äntligen hade hittat jackan i rätt färg samt storlek och skulle äntligen betala, så kommer det absolut jobbigaste. Mitt SEB kort vägrar att fungera, kvinnan som jobbade där sa att jag skulle ta ut pengar i bankomaten i pressbyrån, fast de hade ställt undan maskinen och då kom jag på att jag kunde visst dra kortet i affären eftersom kortet hade kod. Så vi går tillbaka, och provar, nej det var visst inte det som var problemet. Kvinnan sa lite smått irriterat gå till bankomaten i gallerian (vi fick bara 5 min på oss sa hon). Vi begav oss mot gallerian och till min stora förvåning vägrar kortet att fungera, så då ringer jag min kära syster för att be henne överföra pengar till mitt Nordea kort istället. Så då gick vi tillbaka till affären för att nu var vi verkligen hundra på att det skulle fungera, men, det fungerade inte, igen! Så då sa vi att vi skulle gå runt i affären ytligare några minuter bara för att fördriva tiden, men efter ett par minuter provade jag en gång till, (trumvirvel) ej medges! Helt sjukt. Kvinnan började bli väldigt irriterad på mig (vilket jag förstår), det var ju inte direkt mitt fel, jag kunde inte rå för att korten inte fungerade! Jag blev sur och sa att hon kunde lämna tillbaka Och det gjorde hon mera än gärna. Vi var på väg hem då Therese sa att jag skulle prova kortet i en automat en sista gång. Jag hade gett upp hoppet men gissa vad, jag fick pengar!!!! Jag blev helt häpen. Samtidigt som jag skämdes för att gå tillbaka hon som jobbade där skulle tro att jag hade allvarliga problem. Men samlade lite mod lovade mig själv att aldrig gå tillbaka tillaffären efter detta köp. Som tur var det en annan tjej som stod bakom kassan, fast vi stötte på kvinnan, säkert chockad över att det slutligen gick bra! Hoppas att det var värt besväret! Tack Therese för det tålamod du har! =P Jag ska aldrig mer handla med kort!

Nu ska jag gå och sova eller kanske se på nån film innan jag lägger mig, Go´natt allihop!! 
puss


Kommentarer
Postat av: kristin

oj haha! jobbigt!
jag har varit med om liknande fast typ när jag stått i pressbyrå-kön och ska köpa tuggummi, så funkar inte kortet och så säger han i kassan "du kanske har för lite pengar på kortet?" så att alla i hela kön hör.. för lite pengar för att köpa tuggummi liksom. hahaha. då måste jag skrika tillbaka att det måste vara något fel istället..

2007-11-15 @ 22:15:55
URL: http://knisdinds.blogg.se
Postat av: fiorella

Gillar din blogg starkt :)

2007-11-15 @ 22:25:02
URL: http://yesfiorella.blogg.se
Postat av: evamy

hehe lät som ett jobbigt köp :P

2007-11-15 @ 22:57:46
URL: http://evamys.blogg.se
Postat av: Kalla Kula

Have a good one!

2007-11-15 @ 22:59:51
URL: http://www.l-c.se
Postat av: Victoria

Det slutade ju bra iallafall ;)

2007-11-15 @ 23:07:16
Postat av: Miss seventeen

din header är så grymt snygg! ha det bra tjejen!

2007-11-15 @ 23:14:15
URL: http://www.famouslips.blogg.se
Postat av: Malin

usch vilken ångest!! men skönt att det gick bra till slut :)

2007-11-15 @ 23:18:42
URL: http://carlssonmalin.blogg.se
Postat av: Alex

Shit vad jobbigt, så där var det när jag skulle åka ner till gotland, funkade inte någonstans första dagen :|
.. lite panik när man ska vara där en vecka men dagen efter så gick det igen, skitkonstigt

2007-11-15 @ 23:55:12
URL: http://aleqz.blogg.se
Postat av: majda

fin blogg! Läs gärna min, lämna även en kommentar! /m

2007-11-16 @ 00:50:09
URL: http://emmell.blogg.se
Postat av: Babb

Åh sånt där brukar hända mig också! Drygt när kortet inte funkar, känns som att kassörskan (och alla andra i kön bakom en...) tror att man är luspank

2008-01-07 @ 22:41:24
URL: http://babb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0